Geachte klant,
Ook bij Rijnders heeft de situatie rondom het coronavirus consequenties. Wij nemen het voorkomen van verspreiding van het virus heel serieus. Daarom zullen wij:

- u even geen hand schudden
- u vragen om de autosleutel op de balie te leggen
- gepaste afstand tot u nemen

Wij hopen op uw begrip.

Autoruitherstel | Veenendaal
Wiltonstraat 35

Autoruitschade is altijd vervelend, maar gelukkig is er Glassdrive. Of het nu gaat om een sterretje of een barst, bij Glassdrive Veenendaal bent u altijd aan het juiste adres.

Wij repareren en herstellen alle autoruiten van elk automerk en zorgen voor alles inclusief het papierwerk voor de verzekeraar. Soms is autoruit reparatie niet mogelijk en is de enige optie om de hele ruit te vervangen. Dit kost meer tijd, maar is de investering waard omdat uw veiligheid voorop staat.

Bij Glassdrive proberen we altijd of de autoruit gerepareerd kan worden, dit is het voordeligst. Bent u verzekerd tegen glasschade? Dan is reparatie meestal gratis. In de meeste gevallen heeft reparatie geen gevolgen voor uw no-claimkorting.

Meestal is het repareren van autoruiten eenvoudig en snel geregeld. Reparatie duurt ongeveer 20 tot 30 minuten en bespaart u geld.

Rijnders servicepunt

Wiltonstraat 35
3905 KW Veenendaal
Tel. 085-7441489
Mail: veenendaal@glassdrive.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr
08.00u - 18.00u
Zaterdag
09.00u - 12.00u
Zondag
gesloten

Heeft u andere schade aan de auto? Een deuk of een kras? U kunt bij dit servicepunt ook terecht voor autoschadeherstel. Klik hier.

Snel naar:

Maak een afspraak
Neem contact op

Of bel direct:

085-7441489

Aangesloten bij

Glassdrive

Rijnders. Sinds 1946.